Entertainment

Het is officieel: dít is de nieuwe vriend van Monica Geuze

foto: Instagram: @monicageuze
  1. Newschevron right
  2. Het is officieel: dít is de nieuwe vriend van Monica Geuze

Monica Geuze heeft een nieuwe vriend. Er werd al enige tijd gespeculeerd over over wie haar nieuwe lief zou zijn, maar nu is het dan echt bevestigd. In een video die haar beste vriend Robbert Rodenburg op TikTok plaatste, is Monica namelijk samen met haar vriend James Lawrence te zien.

De vriend van Monica Geuze

In de video die Robbert op TikTok heeft geplaatst, filmt de interviewer zijn vrienden terwijl hij op hen wacht tijdens een etentje. Op een gegeven moment komt Monica Geuze met haar nieuwe vriend in beeld, waarmee duidelijk wordt gemaakt dat het koppel officieel naar buiten treedt. Haar nieuwe vriend is niemand minder dan de Britse voetballer James Lawrence, die voor de Duitse club Nürnberg speelt.

Op Instagram plaatste Robbert ook een foto, waarin hij zijn hele gezelschap liet zien en de volgende tekst schreef: "Vandaag het zevende wiel."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geruchten Monica Geuze

Vorige week sprak Monica nog in haar podcast Geuze & Gorgels over de geruchten die rondom haar en bachelor Rien van The Bachelor naar buiten werden gebracht. Zo deelde de presentatrice van De Bachelor dat ze helemaal gek werd van alle informatie die rondging over haar liefdesleven. "Even voor de duidelijkheid", legde Monica uit. "Er was een comment die daarover ging en dat vond Kaj heel grappig. Hij is dat nu de hele tijd aan het herhalen." De presentatrice noemde een aantal reacties van mensen. Zo luidde één van de comments: "Die blik tussen Monica en Rien. Daar speelt sowieso iets."

Monica Geuze kon niet begrijpen dat mensen dit soort verhalen de wereld inbrengen. "We zijn gewoon aardig tegen elkaar en dan denken ze meteen dat er meer speelt." Ook Kaj vroeg zich af waarom het publiek zo snel hun conclusies trok. "Af en toe denk ik echt: hoe oud zijn die mensen eigenlijk?" De twee zijn het erover eens dat mannen en vrouwen ook 'gewoon' bevriend met elkaar kunnen zijn. "Ik word er echt krankzinnig van, hoor. Als je een leuke klik met elkaar hebt, moet het altijd gaan over 'zij hebben geneukt' of 'zij gaan nog een keer neuken'. Ongelooflijk", aldus Monica.

Ster advertentie
Ster advertentie