Entertainment

Kevin en Jonna Fraser nemen het tegen elkaar op in SoudClash battle

foto: YouTube: Rookworst de Podcast
  1. Newschevron right
  2. Kevin en Jonna Fraser nemen het tegen elkaar op in SoudClash battle

Op donderdag 9 november staan Kevin en Jonna Fraser tegenover elkaar in een muzikale battle tijdens de Red Bull SoundClash. De twee hitmachines nemen het in vier rondes tegen elkaar op en moeten aan de hand van verschillende opdrachten het publiek voor zich zien te winnen.

Kevin vs. Jonna Fraser

Na een succesvolle eerste editite, waarin Frenna en Ronnie Flex het tegen elkaar opnamen, is het de organisatie weer gelukt om voor dit jaar twee grote namen te strikken. Zo maakten Kevin en Jonna Fraser het nieuws bekend bij Rookworst de Podcast. Net als vorig jaar zal Défano Holwijn de host van de avond zijn. Het drietal legde in gesprek met Hef uit wat het publiek op 9 november mag verwachten. Zo zullen de Noah's Ark-artiesten onder meer een song moeten performen met gastartiesten en een track van elkaar remixen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Soundclash

De eerste Soundclash battle van Nederlandse bodem was vorig jaar enorm spannend. Frenna en Ronnie Flex deden weinig voor elkaar onder, maar uiteindelijk trok de SFB-frontman aan het langste eind. Frenna was blij met zijn winst, maar had in zijn overwinningsspeech ook veel lof voor zijn getalenteerde tegenstander. "Ik had het niet verwacht. Het was een eer om tegenover Ronnie te staan. Hij was een van de eerste die gek ging op Spotify, die New Wave heeft gedragen. Zonder Ronnie was er geen SFB. Zonder Ronnie was er geen Frenna. Ronnie is eigenlijk de vijfde fucking member van SFB."

Ster advertentie
Ster advertentie