FunX

Ronnie Flex en Frenna nemen het tegen elkaar op in "legendarische" battle

foto: YouTubefoto: YouTube
  1. Newschevron right
  2. Ronnie Flex en Frenna nemen het tegen elkaar op in "legendarische" battle

Op donderdag 6 oktober staan Ronnie Flex en Frenna tegenover elkaar in een muzikale battle tijdens de Red Bull SoundClash. De twee hitmachines nemen het in vier rondes tegen elkaar op. In Start met Fernando vertellen de twee hoe ze zich voorbereiden op deze "legendarische" avond.

Hitmakers Ronnie Flex en Frenna over de Soundclash: ''Het wordt een legendarisch moment''

Battle

In de muzikale battle, die wordt gehost door Défano Holwijn, performen Ronnie en Frenna meerdere nummers, waaronder een cover en een track van elkaar. Ook nemen ze verschillende gastartiesten mee. Aan de hand van een applausmeter wordt bepaald wie de uiteindelijke winnaar wordt.

Voorbereiding

Ronnie en Frenna zijn momenteel allebei druk bezig met de voorbereidingen. "We moeten tactisch gaan kijken", vertelt Frenna daarover. "De man die ik tegenover me ga hebben die dag moet je echt niet onderschatten. Ik neem het heel serieus. Die man is een legend."

Ook Ronnie neemt de voorbereidingen serieus. "We weten allemaal dat Frenna een kapot harde artiest en hitmaker is. Maar mensen moeten weten dat die man live ook echt kapot hard en superexplosief is. Hij gaat een zware show neerzetten en ik moet daarop inspelen."

Drukke periode

Voor zowel Ronnie en Frenna is het momenteel een superdrukke periode. Zo kondigde Frenna vorige week zijn allerlaatste gezamenlijke liveshows met SFB ooit aan. De shows verkochten in een paar minuten uit. Hoewel SFB officieel uit de leden Frenna, Priceless, KM en Jandro bestaat, is Ronnie volgens Frenna het "vijfde lid": "Dat hebben we altijd gezegd en daar is niks aan veranderd. Het is een family game."

Ster advertentie
Ster advertentie