Entertainment

Gevaarlijke situatie: Rapper Chief Keef blaast bijna zijn eigen huis op

foto: Twitter: @XXL
  1. Newschevron right
  2. Gevaarlijke situatie: Rapper Chief Keef blaast bijna zijn eigen huis op

Chief Keef heeft op 4 juli tijdens het vieren van het Amerikaanse Independence Day bijna zijn eigen woning opgeblazen. In een video die viraal gaat op social media is te zien dat het misgaat wanneer hij vuurwerk afsteekt in de buurt van zijn huis.

Vuurwerk tijdens Independence Day

Het is in Amerika gebruikelijk om vuurwerk af te steken op 4 juli. De Amerikanen celebraten daarmee het tekenen van de Onafhankelijkheidsverklaring op 4 juli 1776, waardoor Amerika officieel onafhankelijk werd verklaard van de Britten. De dag wordt om die reden ook Independence Day genoemd.

Gevaarlijke situatie

Ook Chief Keef koos ervoor om vuurwerk af te steken tijdens het vieren van de Amerikaanse onafhankelijkheid. Hij deed dat samen met zijn vrienden op zijn landgoed tussen verschillende geparkeerde auto's. De rapper werd gefilmd terwijl hij het product dat voor extra sfeer moest zorgen aanstak. Dat ging in eerste instantie goed, totdat de pot omviel en er een gevaarlijke situatie ontstond.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Blowing up his own house'

Het vuurwerk uit de pot vloog op gevaarlijke hoogte in het rond en knalde uiteen op het huis en andere objecten op het landgoed van King Sosa. De rapper en zijn vrienden schrokken zich kapot en zochten schreeuwend een plek om te verstoppen op. Een gedeelte verschuilde zich achter de dure auto's die geparkeerd stonden, terwijl anderen naar binnen renden om zichzelf te beschermen.

Zijn huis kreeg het zwaarste geschut te verduren. Een grote hoeveelheid van het sier- en knalvuurwerk ontplofte namelijk tegen de muren van het gebouw. Op de beelden van binnenuit is te zien hoe hard het eraan toeging en dat de personen zich zelfs binnen in het huis nog niet volledig veilig leken te voelen. De rapper mag volgens verschillende Twitteraars van geluk spreken dat zijn huis niet in brand is gevlogen of gedeeltelijk is ingestort. Ondanks de gevaarlijke situatie, lijkt het erop dat er geen ernstige gewonden zijn gevallen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie