Entertainment

Jutta Leerdam laat zich uit over relatie met Jake Paul: "Meer mag ik er niet over zeggen"

foto: Instagram @jakepaul
  1. Newschevron right
  2. Jutta Leerdam laat zich uit over relatie met Jake Paul: "Meer mag ik er niet over zeggen"

De Nederlandse schaatster Jutta Leerdam heeft zich gisteren voor het eerst uitgelaten over haar relatie met Jake Paul. In een gesprek met een verslaggever van De Telegraaf vertelde ze dat de Amerikaanse YouTuber superlief voor haar is. Het gesprek viel daarna echter snel stil. "Sorry, maar meer mag ik er niet over zeggen."

Koningsspelen

Leerdam was gisteren aanwezig bij de opening van de Koningsspelen in Deventer. Er kwam een hoop pers op het evenement af. Niks nieuws voor de schaatsster; ze is er dan ook wel aan gewend om over haar successen op de baan te praten. Maar verslaggevers die vragen naar haar liefdesleven was iets nieuws.

"Superlief"

"Ik ben heel gelukkig en heel blij", vertelt Leerdam aan de pers wanneer ze beginnen over haar kersverse relatie. Verder wil ze niets kwijt over de relatie met de twee jaar oudere Paul. "Ik ben vooral heel veel gefocust op het seizoen. Ik ben gewoon heel veel aan het trainen en heel veel op trainingskamp. Dat is waar ik druk mee ben, gefocust."

Het lijkt er echter op dat ze verder ook geen commentaar mag geven op haar relatie. "Hij is superlief voor mij", wil ze nog kwijt over Jake. "Dat is het. Sorry, maar ik mag er niks meer over zeggen." Het management van Leerdam was de afgelopen tijd niet bereikbaar voor een reactie op de relatie.

"Thats It"

De twee tortelduifjes begonnen elkaar in december te volgen op Instagram, wat veel van Jake Pauls volgers opviel, omdat hij maar 274 mensen volgt. Sindsdien deden geruchten over een relatie tussen Jutta en Jake de ronde en werden ze meermaals samen gespot. Eind maart doken er voor het eerst beelden op van de twee toen ze bij een feest van kledingmerk Hugo Boss waren.

Begin april maakte de Nederlandse schaatskampioene bekend dat de twee officieel samen zijn. Ze plaatste een schattige fotoreeks van de twee op Instagram met de caption "Thats It".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Relatie Koen Verweij

Jutta had tot afgelopen zomer een relatie met schaatser Koen Verweij. Ze stonden bekend als hét sportkoppel van Nederland, maar hun relatie strandde na vijf jaar. "We zitten in verschillende fases in ons leven en zijn niet meer de match die we ooit waren. Ik gun hem het allerbeste", schreef ze destijds op Instagram.

Van YouTuber naar bokser

Jake, die 22,5 miljoen volgers heeft op Instagram, staat bekend als een influencer met een dubieus imago. Hij werd bekend door zijn pranks en video's op YouTube en ging controversiële aanvaringen met andere beroemdheden, zoals zanger Zayn Malik en zijn YouTube-rivaal KSI, niet uit de weg. Daarnaast stapte hij de afgelopen jaren meerdere malen de boksring in en verdiende hij miljoenen dollars met zijn partijen tegen andere beroemdheden.

Na zes overwinningen leed de 26-jarige Jake vorige maand zijn eerste nederlaag tegen Tommy Fury. De YouTuber blijft niet bij de pakken neerzitten; op 5 augustus is zijn volgende gevecht gepland. Ditmaal tegen Nate Diaz.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie