Entertainment

Ronnie Flex 'voelt zich k*t' over reactie op Bilal Wahib

foto: Instagram: @ronnieflexfoto: Instagram: @ronnieflex
  1. Newschevron right
  2. Ronnie Flex 'voelt zich k*t' over reactie op Bilal Wahib

Ronnie Flex heeft aangegeven spijt te hebben van zijn reactie naar aanleiding van alle heisa rondom Bilal Wahib. Dat deed hij middels een post op Instagram.

'Voel me al een week k*t'

"Heb vorige week 5 minuten nadat ik wakker werd alle foto's van mij en Bilal verwijderd op mijn Insta-pagina", schrijft de rapper uit Capelle in zijn caption. "Voel me al een week k*t daarover. Mijn reactie was niet op zijn plaats vind ik zelf. That's all."

Ronnie geeft voor de rest geen verdere uitleg en maakt meteen gebruik van de gelegenheid om wat nieuws wereldkundig te maken. Zo deelt hij de cover art van de single 501, die hij met Bilal uitbracht, met daarbij de mededeling: "'501' goud btw".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ophef

Vorige week ontstond er veel ophef nadat Bilal Wahib in een livestream met Oussama Ahammoud een jongen van twaalf jaar uitdaagde om zijn geslachtsdeel te laten zien. Bilal beloofde het slachtoffer zelfs 17.000 euro als hij het zou doen. De jongen liet uiteindelijk zijn geslachtsdeel zien terwijl duizenden mensen meekeken. Bilal wordt verdacht van het verspreiden van kinderporno.

Ster advertentie
Ster advertentie