Entertainment

Ye reageert op kritiek vanwege Yeezy-collectie in vuilniszakken: "Dit is mijn leven"

foto: YouTube: Fox News
  1. Newschevron right
  2. Ye reageert op kritiek vanwege Yeezy-collectie in vuilniszakken: "Dit is mijn leven"

Ye heeft gereageerd op de kritiek die hij kreeg over zijn keuze om de nieuwe Yeezy Gap-collectie te presenteren in vuilniszakken. Hij weigert zich te verontschuldigen aan mensen die vinden dat hij met de presentatie neerbuigend naar daklozen toe is. "Dat is precies wat de media wil."

Gepresenteerd in vuilniszakken

Er was de afgelopen dagen veel kritiek over de manier waarop de nieuwe Yeezy-collectie in winkels gepresenteerd werd. Kanye eiste dat de kleding in grote vuilniszakken uitgestald werd. Ook kregen medewerkers de opdracht om klanten niet te helpen bij het vinden van hun maat, waardoor het winkelend publiek de zakken zelf moet doorzoeken om hun maat te vinden.

'Ik ben een innovator'

In gesprek met Fox News legt Ye uit dat hij zich stoort aan de publieke perceptie die in zijn ogen wederom door de media gecreëerd wordt. Hij weigert zich te verontschuldigen aan mensen die denken dat Ye daklozen bespot met de presentatie van de kleding. "Ik ben een innovator. Ik ben hier niet om rechtop te zitten als mensen dat willen en ik hoef aan niemand mijn excuses aan te bieden voor mijn ideeën." Vervolgens richt hij zich op de mensen die hem negatief in het nieuws brengen. "Dat is precies wat de media willen dat je doet: dat wij onze excuses aanbieden voor elk idee dat niet past bij de manier waarop ze willen dat we denken."

'Dit is mijn leven'

Volgens Ye zijn mensen zich er niet van bewust hoeveel het voor hem betekent om zijn ideeën op de juiste manier met de wereld te delen. "Dit is geen grap. Dit is geen spel. Dit is niet zomaar een samenwerking met beroemdheden. Dit is mijn leven." Hij sluit af door te zeggen: "Ik vecht voor een positie om de kledingwereld te kunnen veranderen en de beste ontwerpen in de juiste sfeer naar de mensen te kunnen brengen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie