Entertainment

Diddy verwijdert al zijn Instagram-berichten na aanklachten

foto: YouTube: BETNetworks
  1. Newschevron right
  2. Diddy verwijdert al zijn Instagram-berichten na aanklachten

Diddy heeft al zijn berichten van Instagram verwijderd, wat leidde tot veel speculaties en reacties van zijn fans. De 54-jarige zakenman heeft alleen zijn profielfoto en bio behouden, waarin hij mensen aanspoort om naar zijn laatste album te luisteren.

LEGE INSTAGRAM

De stap om zijn Instagram-profiel leeg te halen, komt na de recente controverse rondom Sean 'Diddy' Combs. De video uit 2016, waarin te zien is hoe Diddy zijn toenmalige vriendin Cassie Ventura fysiek mishandelt in een hotelgang, leidde tot een extra storm van kritiek. Ondanks dat Diddy eerder zijn excuses aanbood via een video, is deze inmiddels ook verwijderd van zijn account.

WEL THREADS EN X

Hoewel de rapper/zakenman al zijn Instagramberichten heeft verwijderd, lijkt hij wel actief te blijven op andere platforms. Zijn profiel op Threads, de tekstgeoriënteerde app van Instagram, is nog steeds intact, evenals zijn account op X. Hier blijven zijn berichten voorlopig beschikbaar, wat erop kan wijzen dat hij zijn aanwezigheid op sociale media aan het herstructureren is in reactie op de recente controverse.

Zijn juridische team heeft ondertussen aangegeven dat ze zich voorbereiden op de rechtszaak en er volle vertrouwen in hebben dat Diddy zijn carrière en reputatie kan herstellen. "De prestaties van Diddy in de muziekindustrie blijven belangrijk, ongeacht de huidige beschuldigingen", aldus zijn advocaten.

DIDDY-GATE

Naast de opschudding door de inmiddels beruchte video, wordt Diddy geconfronteerd met ernstige aanklachten. De Amerikaanse justitie is bezig met meerdere zaken tegen hem, waarbij o.a. onderzoek wordt gedaan naar mogelijke betrokkenheid bij mensenhandel voor seks. De politie heeft in maart een huiszoeking bij hem gedaan als onderdeel van dit onderzoek. Dit voegt zich bij eerdere en meervoudige beschuldigingen van seksueel misbruik tegen de rapper, die zijn publieke imago verder hebben beschadigd. Zo heeft hij inmiddels ook de eresleutel van de stad New York moeten inleveren bij de burgemeester.

Ster advertentie
Ster advertentie