Entertainment

Ex van YNW Melly werd bedreigd door politie omdat ze volgens hen "loog" over informatie

foto: YouTube: Law&Crime Network
  1. Newschevron right
  2. Ex van YNW Melly werd bedreigd door politie omdat ze volgens hen "loog" over informatie

Mariah Hamilton, de ex-vriendin van YNW Melly vertelt aan Law & Crime dat ze werd bedreigd door de politie tijdens het eerste onderzoek van de dubbele moordzaak van de rapper. De politie en de aanklager waren er namelijk van overtuigd dat Hamilton meer wist dan ze hen vertelde.

Law & Crime

Afgelopen vrijdag sprak Mariah Hamilton met Law & Crime Network over haar betrokkenheid bij de zaak van YNW Melly en hoe de politie haar herhaaldelijk onder druk heeft gezet om hen informatie te geven die ze tegen de verdachte konden gebruiken. Volgens Mariah Hamilton waren de agenten en aanklagers er stellig op dat ze loog over het feit dat ze zich niet herinnerde wat er was gebeurd op de avond van de moorden in 2018. "Omdat ik op dat moment zijn vriendin was, dachten ze dat ik meer wist dan ik hen had verteld. Wat niet zo is, dus ze vielen me gewoon lastig", zegt ze.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mariah Hamilton

Mariah Hamilton deed haar verhaal bij de politie en onderzoekers die op de zaak zaten van YNW Melly. Maar de hoofonderzoeker, Mark Moretti beweerde dat ze loog. "Hij zei dat ik meer wist dan ik hen vertelde. Ze dreigden dat ze me achteraf konden arresteren en dat ik de gevangenis in zou gaan als ik hen niet vertelde wat ze wilde horen", aldus Mariah Hamilton. Ze moest nogmaals haar verhaal vertellen en de onderzoekers beloofden haar daarna met rust te laten. Mark Moretti hield zich volgens Mariah Hamilton duidelijk niet aan zijn woord, daarom heeft ze besloten een klacht in te dienen tegen de hoofdonderzoeker. "Ze bleven bellen en stuurden ook sms'jes naar mijn moeder met de vraag of ik hen nog meer kon vertellen. Maar dat heb ik geweigerd. Ik heb sinds 2019 niet meer met hen gesproken."

YNW Melly

YNW Melly wordt opnieuw berecht voor de dubbele moord (oktober 2018) op zijn vrienden YNW Sakchaser (Anthony Williams) en YNW Juvy (Christopher Thomas Jr.), nadat de jury er niet in slaagde een unaniem oordeel te vellen in het proces van vorige maand. Rechter Murphy kondigde op 22 juli aan dat de zaak nietig was verklaard, ondanks drie dagen van overleg. "Dit soort beslissingen zijn de moeilijke beslissingen", zei de rechter. Er is een nieuwe hoorzitting gepland op 22 september en het proces van de jury zal van start gaan op 7 oktober.

Ster advertentie
Ster advertentie