Entertainment

A$AP Rocky wil reporter die met hem ging joggen en kotste mee uiteten nemen: "Kom op"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. A$AP Rocky wil reporter die met hem ging joggen en kotste mee uiteten nemen: "Kom op"

A$AP Rocky werd deze week tijdens een rondje joggen, aangesproken door een reporter van TMZ. In plaats van dat hij geërgerd reageerde, wilde de artiest haar wel te woord staan, maar dan moest ze wel met hem meerennen. Iets wat eindigde in een kotsende reporter.

Joggen met A$AP Rocky

Sommige mensen nemen hun werk erg serieus. Zo ook een TMZ-reporter die A$AP Rocky tegenkwam tijdens het joggen. Ze stelde hem vragen over Rihanna en of hij nog meer kinderen met haar wil hebben, nadat het koppel vorige maand de naam van hun dochter deelde. Rocky lachte hierom en vroeg of ze met hem mee ging rennen. "Kom op, je moet me wel bijhouden", zei hij.

De reporter zei daar geen nee tegen en trok zelfs haar slippers uit om Rocky bij te houden. "Vertel Rihanna niet over mijn slechte nagellak alsjeblieft", zei ze.

Samen lunchen

Het rondje was voorbij toen Rocky een winkel inging en de reporter liet weten dat ze zijn nieuwe sneakercollectie moest kopen. Schijnbaar zou ze na dit rondje hebben overgegeven. Iets wat Rocky heeft gehoord en waardoor hij haar heeft aangeboden om samen te lunchen.

Vind jij A$AP Rocky de beste artiest ooit? Stem hem dan nu de DiXte 1000 in.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

DiXte 1000

Van 4 november t/m 10 november is het weer tijd voor de FunX DiXte 1000: de hitlijst met jouw échte hits. Gun jij je favoriete artiest een plekje in de lijst? Stem dan nu!

Als je stemt maak je ook nog eens kans op kaartjes voor de FunX DiXte 1000 Expo op 3 november in Amsterdam. Tijdens deze exclusieve avond eren we de cultuur samen met jou, de artiesten, creatievelingen en de belangrijke spelers binnen de Nederlandse muziekindustrie. Maak je klaar voor een onvergetelijke avond! We vertellen het verhaal van onze grondleggers, modern icons en de iconen van de toekomst met een collectie van baanbrekende, belangrijke en inspirerende kunststukken. Een experience, met een optreden van een hele bekende mystery guest en nog veel meer!

Stem nu!

Ster advertentie
Ster advertentie