Entertainment

Autobiografie Britney Spears verschijnt dit najaar

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Autobiografie Britney Spears verschijnt dit najaar

Pagina's vol met spannende onthullingen en interessante verhalen, dat is waar Britney-fans zich op relatief korte termijn op kunnen verheugen. Volgens Page Six verschijnt de autobiografie van de 41-jarige Britney Spears namelijk dit najaar in de winkels.

Ghostwriter

Samen met schrijver Sam Lansky, die ook Madonna en Adele hielp bij het onder woorden brengen van hun levensverhaal, schreef Britney een alles onthullende autobiografie. Page Six meldt dat de definitieve versie van het boek inmiddels bij uitgeverij Simon & Schuster ligt, en dat het niet lang meer zal duren voordat het in de winkels verschijnt. De komende maanden zullen de laatste aanpassingen worden doorgevoerd.

Bestseller

Experts denken dat het boek een bestseller gaat worden. ''Haar meest kwetsbare momenten krijgen een plekje in het boek. Dit gaat de wereld op zijn kop zetten'', aldus een bron aan Page Six. Spears zal onder andere vertellen over haar break-up met Justin Timberlake, de moeilijke relatie met haar familie en over het moment in 2007 dat zij zichzelf kaalschoor.

De zangeres krijgt minstens 15 miljoen dollar voor haar memoires. Dat is het hoogste bedrag dat ooit voor een autobiografie is betaald.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ups en downs

Het leven van Britney kent veel ups en downs. Veertien jaar lang stond zij onder volledig toezicht van haar vader. Dit betekende dat haar vader en een advocaat de afgelopen 13 jaar de controle hadden over haar bezittingen, die drie jaar geleden ongeveer 59 miljoen dollar (50 miljoen euro) bedroegen. Ze hebben ook de controle gehad over haar privéleven, waarbij haar vader bepaalde wie ze mocht zien en met wie ze mocht communiceren. In 2021 vertelde ze in de rechtbank dat ze al heel lang het zeggenschap over haar eigen leven terug wilde, maar dat ze die kans nooit kreeg. De rechter gaf haar toen de toestemming om een eigen advocaat te nemen, waarna het toezicht in november 2021 werd beëindigd. De Baby One More Time zangeres schreef destijds via Twitter: ''I think I'm gonna cry the rest of the day !!!! Best day ever.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie