Entertainment

Romy Monteiro door FHM uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Romy Monteiro door FHM uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland

Romy Monteiro is door tijdschrift FHM Magazine uitverkozen tot mooiste vrouw van Nederland. De zangeres en presentatrice werd verkozen door lezers en een jury, die dit jaar voor het eerst uit alleen maar vrouwen bestond.

FHM500

De 30-jarige Monteiro eindigde dus bovenaan de FHM500 en volgt daarmee Abbey Hoes op, die vorig jaar bovenaan eindigde. Hoes staat dit jaar op plek vier, terwijl Jutta Leerdam en Imaan Hammam op plek twee en drie staan.

'Zo onzeker was ik'

Op Instagram laat Monteiro weten vereerd te zijn door de verkiezing. "Mijn reactie als je de 17-jarige onzekere Romy had gezegd dat ze op haar 30e verkozen zou worden als mooiste vrouw van Nederland door FHM? Nou, ik had je eerst voor gek verklaard en gezegd dat de kans dat pasen en kerst op dezelfde dag zouden vallen groter was. Zo onzeker was ik."

"En zo mega trots ben ik nu dat de vrouwelijke jury mij heeft gekozen als nummer 1 van 2023! Daarbij gaat het om meer dan alleen het uiterlijk. Het gaat om je uitstraling, zijn wie je bent en waar je voor staat. Nogmaals: mega vereerd de titel te mogen dragen en zo'n prachtige shoot te hebben kunnen neerzetten (met nog steeds enig ongeloof door dat jonge meisje dat nog in me zit) Dank aan FHM Nederland en de krachtige vrouwelijke jury!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Carrière

Monteiro brak in 2014 door als zangeres na haar deelname aan The Voice of Holland. Vervolgens was Monteiro te zien in verschillende tv-programma en musicals. In 2016 won Monteiro de Musical Award voor Aanstormend Talent en de afgelopen jaren werd ze steeds actiever als presentatrice in programma's als DanceSing en De Hit Kwis.

Ster advertentie
Ster advertentie