Entertainment

Latto lijkt te bevestigen dat Drake met haar zusje Brooklyn (21) date

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Latto lijkt te bevestigen dat Drake met haar zusje Brooklyn (21) date

Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat Drake mogelijk een nieuwe vlam heeft. De rapper zou namelijk met Brooklyn Nikole daten, het jongere zusje van Latto. Inmiddels denken fans dat Latto de relatie heeft bevestigd, nadat ze een Instagrampost van Drake in haar stories deelde.

Waterfles

Drake deelde afgelopen weekend een foto van een waterfles van het merk Clayco in zijn stories op Instagram. Kort daarna besloot Latto de foto via haar stories te delen. Volgens fans kan dat dan ook maar één ding betekenen: Drake en Brooklyn zijn een koppel.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Samen gespot

De geruchten over een relatie tussen Drake en Latto's zusje Brooklyn namen afgelopen week toe, nadat er beelden van het tweetal opdoken. Zo werden ze samen gespot toen ze een restaurant verlieten, waar ze een date gehad zouden hebben. Vervolgens nam de speculatie alleen maar toe, nadat fans Drake's verse op de remix van act II: date @ 8 met 4batz hadden gehoord.

Clayco

Op de track doet Drake namelijk een verwijzing naar de county waar Brooklyn is opgegroeid: "How you get all of that body and face, though? What kinda water they servin' in Clayco?" Zoals je wellicht al kunt raden, komen Latto en haar zusje uit Clayco, een afkorting voor Clayton County, Georgia. Daarnaast rapt Drake dat hij zijn liefde graag openlijk bekend wil maken, maar het verstandig is om nog even rustig aan te doen: "This is me talkin', it’s not the añejo. Ready to pop out, but we gotta lay low."

Ster advertentie
Ster advertentie