Entertainment

Drake poseert met alle bh's die fans naar hem gooiden tijdens tour

foto: Instagram: @champagnepapi
  1. Newschevron right
  2. Drake poseert met alle bh's die fans naar hem gooiden tijdens tour

Drake is momenteel bezig met zijn It's All A Blur Tour in Noord-Amerika en tot zover ziet het ernaar uit dat hij het prima naar zijn zin heeft op het podium. Dat heeft niet alleen te maken met het feit dat hij bij elk concert zijn fans mag vermaken met zijn muziek, maar ook met de vele bh's die bezoekers naar hem gooien. Drake is zelfs zo trots op zijn alsmaar groeiende bh-verzameling dat hij het moest delen met zijn volgers op Instagram.

Ruim 200 bh's

In een nieuwe Instagrampost is Drake met een lach van oor tot oor te zien met alle bh's die hij tot nu toe heeft ontvangen van zijn fans. Hoewel het niet duidelijk te zien is hoeveel bh's de rapper in zijn bezit heeft, lijkt het erop dat de collectie uit zeker 200 bh's bestaat. De foto zorgt ook voor de nodige hilarische reacties. Zo zegt producer BNYX: "Ik bid voor degene die de bh's op maat heeft moeten sorteren." Ook zegt een volger dat ze haar eigen bh herkent op de foto.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cupmaat 36L

Het is momenteel een terugkerend fenomeen dat fans beha's gooien naar Drake op zijn It's All A Blur Tour. Tijdens zijn optreden in New York pakte de rapper zelfs een beha op waarin volgens hem stond dat het cupmaat 36L was. Drake was verbaasd en zei: "Zoek deze vrouw nu meteen op!" De bh bleek van Veronica Correia te zijn, een 21-jarige vrouw uit Cumberland, Rhode Island. Het verhaal over de grote beha verspreidde zich snel op het internet en leverde Correia zelfs een fotoshoot in de Playboy op.

Ster advertentie
Ster advertentie