Entertainment

Veroordeling Tory Lanez maand uitgesteld vanwege nieuwe advocaten

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Veroordeling Tory Lanez maand uitgesteld vanwege nieuwe advocaten

De veroordeling van Tory Lanez, die schuldig werd bevonden aan het beschieten van Megan Thee Stallion, is met een maand uitgesteld. Tory heeft namelijk een nieuw juridisch team aangesteld in de aanloop naar zijn veroordeling.

Nieuw team

Eerder deze week werd al bekend dat Tory zijn juridische team had ontslagen en David Kenner, voormalig advocaat van Suge Knight, had aangesteld. Inmiddels heeft Tory ook Matthew Barhoma aan het team toegevoegd, die bekend zou staan om zijn successen in het nietig verklaren van veroordelingen voor meerdere verdachten die te maken zouden hebben gehad met onterechte en overijverige vervolgingen en onterechte aanklachten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuw proces

Kenner zou er met het nieuwe juridische team op uit zijn om een nieuw proces aan te vragen voor Tory. De advocaat zou de rechter hebben gevraagd om meer tijd, aangezien hij moet wachten op een aantal belangrijke documenten om een nieuw proces aan te vragen. De rechter heeft daarom de veroordeling met een maand uitgesteld: in plaats van 27 januari staat de veroordeling nu voor 28 februari gepland.

Ster advertentie
Ster advertentie