Entertainment

Kodak Black emotioneel over zijn verslaving: “Nam er soms 100 per dag”

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Kodak Black emotioneel over zijn verslaving: “Nam er soms 100 per dag”

Kodak Black heeft in zijn muziek nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij veelvuldig drugs gebruikte. Nu kwam de 27-jarige artiest daarop terug tijdens zijn optreden in Los Angeles. “Het is triest.”

Percocets

Onlangs liet Kodak Black zich van zijn emotionele kant zien tijdens zijn optreden. Hij heeft namelijk spijt betuigd, omdat hij in het verleden rapte over het gebruik van nep-Percocets op zijn hit Super Gremlin. Percocets zijn voorgeschreven medicijnen die Amerika ook als drug worden gebruikt. Het zijn pijnstillers die een euforisch gevoel geven. Met nep-Percocets bedoelt Kodak Black dat het om Percocets gaat die door niet officiële medicijnfabrikanten zijn gefabriceerd. Het verschil in samenstelling van stoffen kan het gebruik van neppe pillen extra gevaarlijk maken.

Kodak Black zei het dan ook te betreuren dat hij het gebruik van deze pillen aanmoedigde. "Het is triest. Die tekst kwam zo snel in me op. Ik dacht: 'Ik wil dit niet zeggen, maar ik weet dat dit nummer een hit wordt.'"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verslaving Kodak Black

Zelf vertelt Kodak Black dat hij zijn eigen Percocet-gebruik slecht in de hand had. "Er was een tijd dat ik honderd pillen per dag nam. Over een langere periode slikte ik er zo’n veertig." Volgens Kodak had hij geluk dat hij vooral de officiële Percocets gebruikte. "Als ik met die neppe pillen bezig was geweest dan had ik nu niet geleefd." De rapper uit Florida volgt zijn verhaal dan ook op met een stukje advies aan zijn fans. "Ik wil niet dat jullie dat horen en denken dat het oké is om dat te doen."

Ster advertentie
Ster advertentie