Entertainment

Kodak Black in opspraak vanwege arrestatie drugsbezit: "Niemand wil hem de waarheid zeggen"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Kodak Black in opspraak vanwege arrestatie drugsbezit: "Niemand wil hem de waarheid zeggen"

Kodak Black werd eerder deze week gearresteerd voor het bezitten van cocaine. Daarnaast betichtte de politie hem van het knoeien met bewijsmateriaal en het niet juist parkeren van een voertuig.

Wietlucht

De rapper was in Plantation, Florida toen hij werd gearresteerd. Uit het arrestatierapport blijkt dat Kodak Black een mond vol cocaïne doorslikte toen ze hem arresteerden. De Bentley waar de artiest in reed, stond stil en midden op de weg toen een agent hem benaderde. De agent kreeg al snel door dat de rapper lag te slapen in zijn auto en rook een sterke wietlucht. Dezelfde politieagent zei ook dat er een beker met alcoholische drank in de auto aanwezig was.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Arrestatie

Volgens de agent vroeg hij aan Kodak Black of er drugs aanwezig waren in het voertuig. De rapper zei dat er enkel wiet in zijn auto lag, maar dat bleek niet waar te zijn. Een andere agent zag namelijk witte poeder uit de mondhoek van Kodak Black komen. De rapper beweerde dat het percocet (Oxycodon, red.) was, maar het witte poeder bleek na onderzoek cocaine te zijn. Kodak zou geprobeerd hebben een mond vol cocaine door te slikken, om zijn drugsbezit te verbergen voor de politie.

Drugsproblemen

Kodaks arrestatie kwam voor veel fans en volgers niet als een. Veel mensen verdachtten hem van drugsgebruik, nadat hij in oktober raar gedrag vertoonde. Kodak Black verscheen in de show Drink Champs en maakte met zijn gedrag zijn fans nogal ongerust. Fans en volgers van de rapper spraken zich uit of deden een oproep aan hem om hulp te zoeken. Zelf ontkende Kodak Black stellig een probleem te hebben.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties

Rapper John Gabbana, beter bekend als Holy Gabbana liet op social media weten wat hij van de situatie van Kodak Black vond. "Toen ik voor het eerst mijn mond open deed hierover zei iedereen dat ik gek was", zegt Gabbana. "Hij is jullie favoriete rapper en jullie oordeel is gekleurd. Dat is ook wat er mis is met de maatschappij vandaag de dag. Te veel jaknikkers in je kring, maar niemand die je de harde waarheid wil zeggen, zelf als dat het verschil kan zijn tussen leven en dood."

Ster advertentie
Ster advertentie