Entertainment

The Game verslaat bokslegende Mike Tyson met armpje drukken

foto: Instagram: @hotboxinpodcast
  1. Newschevron right
  2. The Game verslaat bokslegende Mike Tyson met armpje drukken

Rapper The Game was onlangs te gast in de podcast Hotboxin' van bokslegende Mike Tyson. Daarin gingen de twee de uitdaging met elkaar aan in een wedstrijdje armpje drukken, waarbij The Game vriend en vijand verraste en als winnaar uit de strijd kwam.

Verrassend

Wiet, paddo's en armpje drukken: Tyson host zijn iconische podcast op geheel eigen wijze. De voormalig wereldkampioen zwaargewicht is een van de meest angstaanjagende vechters in de geschiedenis van het boksen. Niet veel mensen kunnen zeggen dat ze hem hebben kunnen verslaan in een wedstrijd gebaseerd op fysieke kracht. Ondanks dat hij tijdens het armpje drukken in een nadelige positie zit en ondertussen een joint aan het roken is, hadden velen niet verwacht dat The Game de winst naar zich toe zou trekken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Een van de beste dagen'

The Game schaarde zijn bezoek aan de Hotboxin'-podcast bij een van de mooiste momenten uit zijn leven. "Ik versloeg Mike Tyson met armpje drukken", schreef hij op Instagram. "Ik deed uiteindelijk nog rustig aan met hem omdat ik van hem hou en hem nog een kans wilde geven, lol. Ik denk niet dat hij klaar was voor mijn kracht. Vandaag was een van de beste dagen van mijn leven! Nogmaals bedankt Mike Tyson voor de 20 jaar lange vriendschap en het zijn van een voorbeeld voor ons. We keken allemaal naar je op toen we opgroeiden."

Ster advertentie
Ster advertentie