Entertainment

Nicki Minaj komt met nieuwe disstrack naar Megan Thee Stallion: "Big Foot"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Nicki Minaj komt met nieuwe disstrack naar Megan Thee Stallion: "Big Foot"

Er is weer eens beef in de rapwereld en deze keer tussen Megan Thee Stallion en Nicki Minaj. Megan Thee Stallion heeft vandaag namelijk het nummer Hiss uitgebracht, waarin ze lijkt te verwijzen naar Nicki. Hoewel het nummer pas een paar uur uit is, stond Nicki gelijk klaar met een tegenreactie.

Megans Law

De beef tussen Nicki Minaj en Megan Thee Stallion is al een tijdje aan de gang en werd verergerd door Nicki's nummer FTCU dat op haar laatste album te horen is. Volgens fans refereerde Nicki namelijk met de tekst “Stay in your Tory lane, b****, I’m not Iggy,” naar Megan, omdat er in het verleden al vaker is gezegd dat Megan "steelt van Iggy Azalea". Vandaag reageerde Megan daar dan eindelijk op met het nummer Hiss, waarin ze spreekt over Megans Law. Dit is een wetgeving in Amerika die ervoor zorgt dat het bekend wordt gemaakt wanneer er zedendelinquenten in wijken wonen.

Hiermee lijkt Megan te verwijzen naar de man van Nicki die in 2021 schuldig pleitte aan seksueel misbruik in 1995. Nicki's broer heeft daarentegen ook een celstraf van minimaal 25 jaar gekregen voor het verkrachten van een 11-jarig meisje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nicki reageert

Niet alleen fans, maar ook Nicki Minaj zelf was het erover eens dat Megan Thee Stallion zich richtte tot haar. Daarom besloot Nicki op X wat reacties te liken die gingen over de voeten van Megan. Megan is namelijk in haar voet geschoten door Tory Lanez, die daar momenteel ook voor vastzit. Vervolgens liet de rapper vandaag een preview horen van haar nieuwe nummer Big Foot. Hoewel het nummer nog niet uit is, lijkt de tekst "rennen op je goede voet voor de rest van je zielige dagen" toch wel een uithaal naar Megan te zijn.

Megan lijkt hierop te hebben gereageerd met een lachende foto in haar Instagram Story. Het is nog niet duidelijk wanneer het nummer van Nicki uitkomt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wat is er aan de hand?

In 2019 waren de twee rappers nog vriendinnen toen Megan het nummer Hot Girl Summer uitbracht, waar Nicki ook een couplet op had staan. Niet lang daarna leek er toch iets te zijn gebeurd tussen de twee rappers. In de laatste aflevering van Nicki Minaj's show Queen Radio beweerde ze dat een vrouwelijke artiest haar aanzette tot het drinken van alcohol tijdens haar poging om zwanger te worden. Fans speculeerden dat het om Megan ging, maar zij ontkende dit en feliciteerde Nicki in 2023 met haar eerste kind.

Fans zagen Nicki's nummer Red Ruby Da Sleeze, uitgebracht in maart 2023, als een diss-track gericht op Megan, met teksten die mogelijk spotten met haar bijnaam Thee Stallion. De spanning bereikte een hoogtepunt tijdens het Rolling Loud festival in maart 2023, waarbij Nicki samen met Lil Wayne optrad en naar verluidt subtiel uithaalde naar Megan met de uitspraak "Some of these bitches ain’t really hot girls, they just hot messes."

Ster advertentie
Ster advertentie