Entertainment

Diddy viert gezellig pasen en deelt eerste bericht op social media

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Diddy viert gezellig pasen en deelt eerste bericht op social media

Diddy heeft zijn eerste bericht op Instagram geplaatst, sinds zijn woning in Miami ontruimd is. De rapper mag dan wel enorm onder vuur liggen, maar dat betekent niet dat hij zich weghoudt van social media. Hij plaatste namelijk een bericht over zijn jongste dochter en de tekst "Fijne Pasen".

Diddy

Vaak kiezen bekendheden, die het middelpunt van allerlei commotie zijn, ervoor om weg te blijven van social media. Diddy trekt zich daar niets van aan en heeft op Instagram een reeks foto's van zijn jongste dochter Love geplaatst, waarmee hij iedereen fijne dagen wenst. Wel koos hij ervoor om de opmerkingen onder de foto uit te zetten.

Vorige week werd de rapper vlak na de inval van zijn huis al gespot met zijn twee andere dochters. Op social media werd er geconcludeerd dat de rapper duidelijk wil maken dat hij een familieman is, ondanks alle zaken waarvoor hij beschuldigd is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zaak Lil Rod

De federale politie deed vorige week maandag invallen in woningen van Diddy in Los Angeles en Miami. Dit gebeurde naar aanleiding van de zaak die Lil Rod tegen Diddy is gestart wegens seksuele misbruik. Naar verluidt waren de agenten dan ook op zoek naar bewijs van seksuele uitbuiting. Op beelden van de inval is te zien dat er veel agenten op de voet waren. Ook vlogen er helikopters boven de wijk. Bij de inval werden ook twee zoons van Diddy in de boeien geslagen, namelijk King en Justin Combs. De platenbaas werd tijdens de inval alleen ondervraagd en werd later op de dag gesignaleerd op een vliegveld in Miami.

Ster advertentie
Ster advertentie