Entertainment

Sevn Alias vraagt hulp: "Alles voor over om weer normaal te kunnen bewegen"

foto: Instagram @sevnaliasfoto: Instagram @sevnalias
  1. Newschevron right
  2. Sevn Alias vraagt hulp: "Alles voor over om weer normaal te kunnen bewegen"

Sevn Alias heeft in een openhartige Instagramvideo om hulp gevraagd bij zijn gezondheidsproblemen. Hij kampt namelijk al elf jaar met zware rugklachten, maar heeft tot dusver nog geen goede behandeling gevonden. Daardoor heeft hij veel pijn, wat weer zorgt voor slaapproblemen. Ten einde raad vraagt hij zijn volgers om advies. "Ik heb er alles voor over om weer normaal te kunnen bewegen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pijn

"Iedereen die me goed kent, weet dat ik de laatste ben die zielig gaat lopen doen", schrijft Sevn bij de video. Daarin vertelt hij vandaag "voor de honderdste keer" in het ziekenhuis te zijn geweest, dit keer voor een MRI-scan. De afgelopen jaren zag hij verschillende artsen, fysio's en andere specialisten, maar dat mocht niet baten. "Er komt elke keer niks uit en het antwoord dat ik net ook weer heb kregen, is dat er geen oplossing is. Maar ik heb echt pijn."

De rapper vertelt dat hij niet te lang kan zitten, staan, lopen of liggen. "Jullie weten niet hoeveel pijnstillers ik slik om de dag door te komen. Ik slaap al zeker twee à drie jaar maar drie tot vier uurtjes per nacht. Die shit is ongezond. Ik heb echt hulp nodig."

Ten einde raad

Sevn geeft aan dat hij het gevoel heeft dat zijn klachten niet serieus worden genomen. "Ik ben niet op zoek naar verlichting, maar naar een oplossing." Aan zijn volgers vraagt hij nu om de gouden tip als het gaat om een behandelaar. "Het boeit me niet, al moet ik naar de maan. Ik weet dat er iemand op de wereld is die me kan helpen. Ik ben ten einde raad."

Reacties

Binnen een paar uur tijd zijn er al honderden reacties onder Sevns video verschenen. Daarin geven mensen hem tips, steken ze hem een hart onder de riem of delen ze hun eigen, soortgelijke problemen. "Respect dat je je zo blootstelt", klinkt het in de comments. "Ik heb dit ook meegemaakt en de onwetendheid van anderen kan je para maken, heel veel sterkte", zegt iemand anders.

Ster advertentie
Ster advertentie