Entertainment

Scott Disick hanteert strenge regel voor Kourtney Kardashian: "Niet meer zoenen bij kids"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Scott Disick hanteert strenge regel voor Kourtney Kardashian: "Niet meer zoenen bij kids"

Kourtney Kardashian weet iedere keer weer het nieuws te behalen door overal, maar dan ook echt overal, te zoenen met haar man Travis Barker. Haar ex Scott Disick lijkt het zat te zijn en heeft daarom een speciale regel ingesteld, waardoor hun drie kinderen hier geen getuigen meer van mogen zijn.

Nieuwe regel

Sinds Kourtney Kardashian een relatie met Travis Barker heeft, schaamt ze zich er niet voor om overal affectie te tonen. Scott Disick is hier helemaal klaar mee en heeft het koppel een nieuwe regel opgelegd. Zo mogen ze niet meer zoenen waar de drie kinderen van Scott bij zijn. Dit liet een bron aan OK! Magazine weten.

De regel zou zijn ingezet naar aanleiding van een wilde zoenpartij die Kourtney en Travis afgelopen februari hadden. Tijdens een concert van Travis' band Blink-182 zou het stel weer een intieme kus hebben gedeeld. Penelope, de elfjarige dochter van Scott en Kourtney, was hierbij aanwezig en liep weg na het zien van de zoen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Penelope

De dochter van Kourtney en Scott zou al eerder aan haar moeder hebben gevraagd om te stoppen met de intieme zoenpartijen wanneer anderen hierbij aanwezig zijn. Ze zou toen hebben gezegd dat ze hier enorm ongemakkelijk van wordt. Ook tijdens de realityserie The Kardashians liet het elfjarige meisje weten dat ze dit niet leuk vond.

Relatiegeschiedenis

Scott Disick en Kourtney Kardashian hebben tien jaar lang een knipperlichtrelatie met elkaar gehad. Daaruit heeft het stel drie kinderen gekregen, namelijk Mason, Penelope en Reign. In 2017 gingen Scott en Kourtney officieel uit elkaar en in 2021 begon Kourtney te daten met Travis Barker. Niet lang daarna waren Kourtney en Travis zich en in 2022 konden ze elkaar officieel man en vrouw noemen. In 2023 maakte Kourtney bekend dat ze zwanger was en in november verwelkomde het stel hun eerste zoontje, genaamd Rocky Thirtheen Barker, samen.

Ster advertentie
Ster advertentie