Entertainment

Ronnie Flex reageert op uitspraken Anouk: "Ik zei niks respectloos over haar"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Ronnie Flex reageert op uitspraken Anouk: "Ik zei niks respectloos over haar"

Het was afgelopen weekend vrijwel niet te missen. Jiggy Djé en Sticks dissten Ronnie Flex op de track Pincodes en nog geen 24 uur later sloeg Ronnie terug met zijn disstrack Pincode gekraakt. Het rapgeweld werd echter overschaduwd door een Instagrampost van Anouk. Ze noemde Ronnie namelijk het N-woord. Hoewel Ronnie er in eerste instantie niet al te diep op inging, deed hij dat gisteravond wel.

"Waarom lijk je op Anouk?"

Anouk liet afgelopen weekend op haar Instagram een filmpje zien waarin Ronnie te horen was met de line: "Je bent een hele bitch n**** waarom lijk je op Anouk. Deze tijden van de maand zit je panty vol met bloed." Daarna was er een oud audiofragment te horen waarop Ronnie aangaf graag een nummer te willen maken met Anouk. De 49-jarige zangeres schreef hierbij als caption: "Crying over spilled milk. Happy kings day little cryin’ broke bitch ni***h. Greetings from your old happy rich bitch ni***h."

chevron right
chevron right
foto: Threads: @ronnieflex

"Niet racistisch bedoeld"

De reactie van Anouk schoot bij velen in het verkeerde keelgat, maar niet bij Ronnie zelf. De ADF-rapper liet in een bericht op Threads weten dat hij zich niet gekwetst voelt door Anouks gebruik van het N-woord. "Ondanks dat ik haar niet disrespecte voor mijn gevoel, had ik haar reactie, minus het N-woord, gewoon supersportief opgepakt." Ronnie vindt dat Anouk volledig in haar recht staat om te reageren hoe ze wil nadat haar naam werd genoemd op Pincode Gekraakt. Desondanks vindt hij niet dat ze het N-woord had moeten gebruiken. "Ik denk oprecht dat ze het niet racistisch bedoelde als in mij het N-woord noemen. Ze gebruikte het meer als het einde van een zin zoals hoe ik dat doe in mijn raps. Maar je bent gewoon niet bevoegd, maine. It is what it is."

Flauwe grap

Hoewel Ronnie Flex de reactie van Anouk niet per se kwetsend vond, lijkt hij in een ander bericht wel te suggereren dat hij er raar van opkeek. "De meest crazy shit van alles is dat ik zei: 'Waarom lijk je op Anouk'. Ik zei niks respectloos over haar. Ze lijken (Kees de Koning en Anouk, red.) ook echt op elkaar." Volgens de rapper was de line niets meer dan een flauwe grap.

Ster advertentie
Ster advertentie