Entertainment

Sor cancelt voorprogramma voor Anouk-concert vanwege N-woord reactie op Ronnie Flex

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Sor cancelt voorprogramma voor Anouk-concert vanwege N-woord reactie op Ronnie Flex

Elke gebeurtenis in de vete tussen Ronnie Flex en kamp Top Notch/Noahs Ark lijkt een domino-effect te hebben in de afgelopen 24 uur. Zo brachten Jiggy Dje en Ronnie Flex over en weer disstracks uit. Ronnie noemde in zijn diss ook de naam van Anouk in de line: "Je bent een hele bitch n**** waarom lijk je op Anouk. Deze tijden van de maand zit je panty vol met bloed." Anouk reageerde hierop met het N-woord. Voor sor, die het voorprogramma zou verzorgen voor Anouk, is het reden genoeg om zijn gastoptreden te cancelen.

Show gecanceld

Sor maakte op Instagram bekend dat hij niet langer deelneemt aan het concertprogramma van Anouk in de Ziggo Dome. Het concert dat plaats zal vinden op 31 mei en 1 juni, laat sor aan zich voorbijschieten vanwege Anouks racistische reactie. Zo zei hij in zijn Story: “Heb de show gecanceld om voor de hand liggende redenen.”

foto: Instagram

Reactie sor na racistische opmerking

N-woord

Het is duidelijk dat sor zijn optreden heeft gecanceld omdat Anouk op racistische wijze sneerde naar Ronnie Flex. Zo zei ze tegen de 32-jarige rapper: "Crying over spilled milk. Happy Kings Day little cryin’ broke bitch ni***h. Greetings from your old happy rich bitch ni***h." Later verwijderde ze de N-woorden in haar caption, maar de screenshots van het initiële bericht verspreidde zich in rap tempo over het internet. Veel mensen op het internet reageerden dan ook met afschuw op het bericht van Anouk. Inmiddels heeft ze de reacties op haar post uitgezet.

Vete Ronnie Flex en kamp Top Notch

De beef tussen Ronnie Flex en Jiggy Dje heeft door deze gebeurtenis weer een nieuwe laag erbij. Ronnie bracht twee maanden geleden zijn contractdetails van Top Notch naar buiten en sindsdien lijkt er geen eind aan de vete te komen. Vrijdag brachten Jiggy Dje en Sticks hun track Pincodes uit. In het nummer was te horen dat er shots werden gevuurd op Ronnie Flex. Diezelfde dag reageerde de Remi-artiest met het nummer Pincode Gekraakt.

Ster advertentie
Ster advertentie