Entertainment

Vic9 daagt Hef uit na diss Ronnie Flex: "Waar ben je dan?"

foto: YouTube: Rookworst de Podcast
  1. Newschevron right
  2. Vic9 daagt Hef uit na diss Ronnie Flex: "Waar ben je dan?"

De diss van Ronnie Flex aan het adres van Sticks, Jiggy Djé en Hef heeft veel losgemaakt. Terwijl de scene in vuur en vlam staat, kijkt het grote publiek vooral uit naar een reactie van Hef. Onder de posts op zijn Instagramaccount regent het comments en ook mensen binnen de scene vragen zich af of de rapper uit Hoogvliet met een reactie durft te komen. Zo daagt onder meer Vic9 hem uit via zijn Instagram Story.

Ronnie Flex diss

Hef mengde zich in de strijd tussen Ronnie Flex en Top Notch door zijn bijdrage aan de track Pincodes van Jiggy Djé en Sticks. Op de track haalden de mannen uit naar Ronnie en liet Hef van zich horen door dingen te zeggen als "niemand is groter dan het team" en "ken je f*cking plaats".

Ronnie Flex kwam binnen 24 uur met een reactie en dropte Pincode Gekraakt, waarop hij onder meer uithaalde naar Hef. "Bundes, ik wilde je echt eruit laten. Zwoegen voor je baas gaf een n**** grijze haren." De 32-jarige rapper nam geen blad voor zijn mond en vertelde Hef hoe de scene volgens hem naar zijn ontwikkeling kijkt. "God heeft je gestraft met wat je ware kleuren waren. Sinds je werkt voor ze kijkt de hele game iets anders naar je. Maar ze gaan je niks zeggen, ik kan ze ook niet blamen. Je ging van m’n favoriete rapper naar een werknemer."

Vic9 daagt Hef uit

Sinds de diss van Ronnie Flex regent het comments onder de Instagramposts van Hef. "Je moet reageren op Ronnie. Als je niet gaat reageren, ben je vriendje", schrijft iemand. "Hoe één track de status van tien albums kan laten verdwijnen. Dat noem je pas een kutleven", schrijft een ander. Niet alleen fans wachten met smart op een reactie. Zo vragen ook andere rappers zich openlijk af of Hef de strijd aan durft te gaan. "Pikkie, waar ben je dan?", aldus Vic9 in zijn Instagram Story. De rapper refereert naar de diss van Ronnie Flex door te vragen: "Moet ik je Henny niet even voor je vasthouden?", aangezien Ronnie zijn diss aankondigde met "Hou mijn Henny even vast". De oprichter van het label 24 sluit zijn post af met meerdere lachende emoji's.

foto: Instagram: @vic9nine

Ster advertentie
Ster advertentie