Naar homepage
Entertainment

3robi vertelt bij 'Andy in de auto!' over z'n voetbalcarrière en nieuwe muziek

bron: YouTube
  1. Newschevron right
  2. 3robi vertelt bij 'Andy in de auto!' over z'n voetbalcarrière en nieuwe muziek

Oud-voetballer Andy van der Meijde heeft weer een hele toffe gast gestrikt voor zijn serie 'Bij Andy in de auto!'. Niemand minder dan 3robi stapt bij hem in om z'n verhaal te doen. De sfeer zit er meteen lekker in: de mannen hebben cadeautjes voor elkaar meegebracht. Twee parfums voor 3robi en een ‘SPOW-mondkapje’ voor Andy. 3robi vertelt onder andere over zijn voetbalcarrière bij FC Volendam en over nieuwe muziek die eraan komt.

Voetbal

3robi en Andy delen een verleden: ze hebben beiden op hoog niveau gevoetbald. 3robi speelde, net als Andy, rechts- en linksbuiten, maar werd later spits. Hij was jong, technisch, snel en lang met z’n 1,90m. Goede eigenschappen voor een spits, maar hij was niet gelukkig op die plek.

Quote

Het was het niet voor mij, ik wilde links buiten, rechts buiten spelen. Acties dit, dat. Meer tactiek enzo, dat kan ik allemaal goed doen. Maar als spits moet ik de hele dag kaatsen en koppen, dat wil ik niet.

3robi

Hoewel hij prof had kunnen worden, stopte hij rond z'n achttiende met voetballen bij FC Volendam en ging hij muziek maken. Dat vertelde hij toen nog niet aan z'n ouders: "Ik had veel woede in me, mijn raps waren niet bepaald vrolijk ofzo. Weet je hoeveel mensen er, nu nog steeds, geen vooruitzicht hebben in het leven? Ik was ook daar bro."

Nieuwe muziek

3robi laat weten dat er binnenkort nieuwe muziek aankomt. Hij heeft namelijk veel tracks klaarliggen. Zelfs een album met 40 nummers. "Maar wanneer dan?" wil Andy weten. "Deze week, deze maand, misschien net volgende maand. Ik weet het nog niet precies. Het komt eraan." vertelt 3robi lachend.

Mooie ogen

Hoewel 3robi in de auto een zonnebril opheeft valt het Andy toch op dat hij erg mooie ogen heeft. "haha, dat zeggen de meiden ook altijd" reageert 3robi op de opmerking. Hoe zit het daar nu mee? "Er is er wel altijd eentje in het spel, we worden wat ouder, maar je weet het nooit."

Check de hele aflevering hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie