Entertainment

Gigi Hadid over co-ouderschap met Zayn Malik: "Geluk van ons kind staat voorop"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Gigi Hadid over co-ouderschap met Zayn Malik: "Geluk van ons kind staat voorop"

Gigi Hadid vertelt in een openhartig gesprek met The Sunday Times voor het eerst hoe het co-ouderschap met ex Zayn Malik haar bevalt. De twee kregen in 2020 een dochtertje genaamd Khai, maar gingen in 2021 uit elkaar. "Dat ze hoe dan ook nog steeds bij beide ouders kan zijn, maakt me heel gelukkig", vertelt Gigi.

Goede relatie

Een goede relatie met de andere ouder van je kind is volgens Gigi geen overbodige luxe. "Je hebt immers nog een lang leven te delen met deze persoon." De goede relatie met haar ex maakt het voor Gigi mogelijk om haar werkafspraken in te plannen op het moment dat Khai bij Zayn is. "Dat dat kan, dat ze hoe dan ook nog bij beide ouders kan zijn, maakt me heel gelukkig."

Gigi weet dat iedereen het op zijn of haar eigen manier doet, maar toch heeft ze een belangrijke tip voor alle gescheiden ouders. "Het is belangrijk om het geluk van je kind voorop te stellen. Het geluk van Khai zal bij ons beide altijd voorop staan."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Britse invloeden

Dat Gigi en Zayn hun dochtertje samen opvoeden en beide invloed op haar hebben, valt niet te missen. Khai heeft namelijk behoorlijk wat Britse trekjes van haar vader overgenomen, al begon dat volgens het model al tijdens de zwangerschap. "Ze at als baby in mijn buik al Brits eten. Zo at ik als ontbijt vaak bonen en curry's en dat vindt ze nog steeds lekker. Daar komt nu bij dat ze sommige woorden een beetje met een Brits accent zegt. Dat vind ik geweldig!"

Jong moeder

Gigi vertelt ook over hoeveel geluk Khai haar heeft gebracht. "Ik wilde altijd al moeder worden, maar ik ben er nooit obsessief mee bezig geweest en heb nooit gedacht dat ik op deze aarde was om moeder te zijn. Toch kan ik zeggen dat het een grote zegen is dat ik Khai heb gekregen. Ik ben zo blij dat ik jong moeder ben geworden."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Chaos waarderen

Het model is niet alleen dolgelukkig met Khai, ze leert ook heel veel van haar peuter. "Khai ziet mij in elke staat en of ze het nou doorheeft of niet, ik groei door haar als mens", begint ze haar uitleg. Volgens Gigi heeft haar dochtertje het meest realistische beeld van haar. "Het hebben van een dochter heeft ervoor gezorgd dat ik me steeds meer wil settelen, maar dat ik tegelijkertijd ook de chaos van het leven kan waarderen."

Ster advertentie
Ster advertentie