Entertainment

Kim Kardashian scoort alwéér een hoofdrol: ditmaal in advocatenserie

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian scoort alwéér een hoofdrol: ditmaal in advocatenserie

Kim Kardashian heeft de hoofdrol van een nieuwe advocatenserie binnengesleept. De serie gaat naar verluidt over een succesvolle scheidingsadvocaat die een eigen firma heeft, waar alleen vrouwen werken. Iets wat perfect bij de realityster past, aangezien ze zelf rechten studeert.

Advocatenserie

Kim Kardashian jaagt haar acteerdromen na en heeft opnieuw een hoofdrol te pakken. De serie, waarvan de naam nog onbekend is, wordt geproduceerd door de televisieproducent Ryan Murphy waar Kim al eerder mee heeft samengewerkt. Eerder dit jaar was de realityster namelijk te zien in de serie American Horror Story, die ook door hem wordt geproduceerd. De serie zal te zien zijn op Hulu, maar er is nog geen releasedatum bekend.

Het onderwerp sluit perfect aan op het echte leven van de bekende Kardashian. De succesvolle Skims-eigenaresse studeert in real life ook rechten en zal hoogstwaarschijnlijk in 2025 afstuderen.

Andere hoofdrol

Vorige week werd duidelijk gemaakt dat Kim Kardashian haar eerste hoofdrol te pakken had. De realityster zal namelijk te zien zijn in een nieuwe comedyfilm op Netflix, genaamd The Fifth Wheel.

Ster advertentie
Ster advertentie