Films, Series & TV

Kim Kardashian toont acteerskills in twaalfde seizoen 'American Horror Story'

foto: YouTube: FX Networks
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian toont acteerskills in twaalfde seizoen 'American Horror Story'

Over een kleine twee weken begint eindelijk het twaalfde seizoen van American Horror Story. De eerste trailer van American Horror Story: Delicate, zoals dit seizoen heet, is eindelijk uit en bevat niet alleen beelden van hoofdrolspeelster Emma Roberts, maar ook nieuwkomer Kim Kardashian.

Zwangerschap

Het nieuwe seizoen van AHS is deels gebaseerd op het boek Delicate Condition dat later deze maand moet uitkomen. Het verhaal draait om een actrice, gespeeld door Emma Roberts, die ervan overtuigd is dat een kwaadaardig figuur er alles aan doet om haar zwangerschap te dwarsbomen. Ze wordt echter niet geloofd door de mensen om haar heen, onder wie het personage van Kim Kardashian, waarna desituatie van kwaad tot erger gaat. Wat de rol van Kim Kardashian precies zal zijn is nog onbekend, maar op basis van de trailer ziet het ernaar uit dat ze prominent aanwezig zal zijn in dit seizoen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Grappig, stijlvol en griezelig'

Kim hintte in april al naar haar betrokkenheid bij het twaalfde seizoen van American Horror Story. Bedenker Ryan Murphy liet destijds weten enthousiast te zijn over de toevoeging van Kim aan de cast van de horrorserie. Volgens hem is de rol van de realityster specifiek voor haar bedacht en moet deze vooral "grappig, stijlvol en griezelig" zijn. "Kim is één van de grootste televisiesterren ter wereld en we zijn verheugd om haar te verwelkomen in de AHS-familie", aldus Murphy.

Eerste deel

AHS-fans kunnen hoogstwaarschijnlijk vanaf 20 september de eerste aflevering van het eerste deel van seizoen twaalf streamen via Disney+. Het tweede deel is vanwege de aanhoudende stakingen in Hollywood nog niet af. Ook is het nog onbekend wanneer de opnames van deel twee hervat worden.

Ster advertentie
Ster advertentie