Entertainment

Usher reageert op omhelzing met Alicia Keys tijdens Super Bowl: "Niets fout gedaan"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Usher reageert op omhelzing met Alicia Keys tijdens Super Bowl: "Niets fout gedaan"

Usher zegt niets fout te hebben gedaan tijdens zijn innige omhelzing met Alicia Keys tijdens zijn Super Bowl-optreden. In een interview met The Breakfast Club reageert de artiest uitgebreid op de situatie die voor vele meningen zorgde.

Omhelzing Alicia Keys

Usher lijkt de reacties niet helemaal te begrijpen en zegt juist een geweldig moment met Alicia Keys te hebben ervaren. "We hebben een fantastische tijd gehad bij de Super Bowl. Het was zelfs de best bekeken Super Bowl allertijden. Er keken meer mensen naar de wedstrijd dan naar de maanlanding van de Apollo 11", vertelt de zanger.

Hij vervolgt zijn verhaal met dat de twee vooral het succes en hun nalatenschap samen vierden tijdens het Super Bowl-optreden. "Alles wat op het podium werd gedaan, mag op geen enkele manier als iets slecht of raars beschouwd worden", zegt hij.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Alicia Keys' man reageert

Usher vertelde dan ook dat hun moment samen niet betekent dat hij geen respect voor Alicia's huwelijk heeft. Tijdens het interview kreeg de zanger de vraag of hij samen met Alicia Keys en haar man heeft gelachen om de reacties. Daarop antwoorde hij dat ze er absoluut om hebben gelachen. "Maar er is echt alleen maar liefde."

Ook Alicia's man reageerde kort na het controversiƫle optreden op alle reacties die het duo kreeg. Zo vonden veel mensen het erg vreemd dat Usher de zangeres van achter knuffelde, omdat het volgens hen veel te intiem was. "Jullie praten echt over het verkeerde ding", schreef Alicia's man, producer Swizz Beatz, reageerde kort op Instagram. "We doen niet aan negatieve vibes, maar we maken geschiedenis aan deze kant."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie