Entertainment

Caitlyn Jenner: "Coming-out was makkelijker dan politieke ideeën delen"

foto: Twitter: nytimesfoto: Twitter: nytimes
  1. Newschevron right
  2. Caitlyn Jenner: "Coming-out was makkelijker dan politieke ideeën delen"

Caitlyn Jenner heeft in een interview met een lokaal nieuwsprogramma vertelt dat ze het moeilijk vindt om met haar familie over haar politieke ideeën te praten. Het is al langer bekend dat Caitlyn een gooi naar het gouverneurschap in de Amerikaanse staat Californië wil doen.

Republikeinse gouverneur

"Het was moeilijker om mijn familie te vertellen dat ik aan de slag wil als Republikeinse gouverneur dan om uit de kast te komen als transvrouw", vertelt ze. Caitlyn steunt onder andere het idee om een muur op de grens van de Verenigde Staten en Mexico te bouwen. Ze wil graag de Democratische gouverneur Gavin Newsom opvolgen. Sacramento, de hoofdstad van Californië heeft volgens Caitlyn 'een eerlijke leider met een duidelijke visie nodig'.

Kim Kardashian

In het interview vertelt ze ook dat ze hoopt op meer aandacht van Kim Kardashian. De 40-jarige realityster en zakenvrouw is bezig met haar rechtenstudie en loopt stage bij een advocatenkantoor. "Als ik eenmaal gouverneur ben, sta ik open voor haar ideeën over hervormingen van het rechtssysteem."

Geen steun

Caitlyn hoeft echter geen steun te verwachten van Kim, Khloé en Kourtney. Volges TMZ hebben de drie zussen geen zin om de ex van hun moeder Kris Jenner te helpen bij haar campagne.

Ster advertentie
Ster advertentie