Entertainment

Politie ziet 'Black Panther'-regisseur Ryan Coogler aan voor bankovervaller

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Politie ziet 'Black Panther'-regisseur Ryan Coogler aan voor bankovervaller

Black Panther-regisseur Ryan Coogler werd in januari onterecht in de boeien geslagen, nadat een bankmedewerkster in Atlanta hem aanzag voor een bankovervaller. De arrestatie is te zien op beelden die eerder deze week door TMZ naar buiten werden gebracht.

Overval

De 35-jarige regisseur droeg bij zijn bezoek aan de bank een mondkapje, zonnebril en pet. Aan de bankmedewerkster gaf hij een briefje waarop hij had geschreven dat hij 12.000 dollar wilde opnemen van zijn bankrekening en graag "discreet" wilde blijven. Omdat er een bedrag van boven de 10.000 dollar werd opgenomen, werd er een waarschuwingssignaal binnen de bank geactiveerd. De bankmedewerkster ging echter een stapje verder en zei tegen haar baas dat ze dacht dat Coogler een overval wilde plegen. De politie snelde vervolgens naar de bank waar de regisseur werd aangehouden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Groot misverstand

Nadat Coogler in een politieauto verhoord werd, bleek zijn arrestatie achteraf een groot misverstand te zijn. Hij kwam namelijk alleen maar geld opnemen voor een medische assistent die voor zijn familie werkte. Uiteindelijk maakte de regisseur er geen groot probleem van en werd hij na het tonen van zijn identiteitsbewijs weer vrijgelaten. De bank heeft na het incident zijn excuses aangeboden en werkt volgens Coogler weer "naar tevredenheid" met hem mee.

Ster advertentie
Ster advertentie