Entertainment

J.Lo poseert volledig naakt op cover van nieuwe single

foto: Screenshot Instagram @jlofoto: Screenshot Instagram @jlo
  1. Newschevron right
  2. J.Lo poseert volledig naakt op cover van nieuwe single

Dat Jennifer Lopez een prachtvrouw is, staat vast. Het is dan ook niet gek dat de zangeres compleet viral ging nadat ze de coverfoto van haar nieuwe single In The Morning deelde. Op de foto poseert J.Lo helemaal naakt en dat maakte behoorlijk wat tongen los.

Jennifer Lopez' nieuwe track komt vrijdag 27 november uit, maar haar volgers gaf ze alvast een voorproefje op Instagram. En wat voor één. Ondanks dat de zangeres 51 jaar is, schittert ze zonder kleren en volledig afgetraind op de foto. Hiermee laat ze zien dat leeftijd slechts een getal is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties

De foto wordt overspoeld met reacties. Zo schrijft iemand: "Als dit niet viral gaat, dan weet ik het ook niet meer!!!! Ik kan niet wachten tot het nummer online komt." Een ander schrijft: "Goals en respect for life. Zoveel jaren zijn er voorbij en je bent nog steeds hier. Ieder jaar doe je het beter. Inspirerend!"

Teaser

Ook niet geheel onbelangrijk: naast de naaktfoto deelde J.Lo ook nog een teaser van haar nieuwe nummer. Het is nog niet bekend of er ook een videoclip uitkomt, maar het nummer kun je vanaf morgen streamen en beluisteren op YouTube.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie