Entertainment

Gigi Hadid en dochter Khai vieren vakantie in de Efteling

foto: Insta: Gigi Hadid
  1. Newschevron right
  2. Gigi Hadid en dochter Khai vieren vakantie in de Efteling

Er zijn heel veel heerlijke, tropische bestemmingen waar Gigi Hadid haar vakantie kan vieren, maar het topmodel besloot ervoor om deze zomer naar Nederland te komen. Op haar Instagram deelt ze een reeks foto's van haar bezoek aan ons kikkerlandje, waaronder één waarop ze met haar dochter Khai de Efteling bezoekt. "Best of Summer", schrijft de 28-jarige celebrity bij haar Insta-post.

Gigi Hadid in de Efteling

Op de foto die Gigi Hadid maakte in de Efteling zie je haar dochter Khai aan boord van een Gondoletta, de attractie waarin je met een bootje door het pretpark vaart. Het jonge meisje, dat Gigi samen met haar ex Zayn Malik kreeg en in september drie wordt, draagt een regenboogkleurige tutu en gluurt over de rand van de boot. "Ze is nu al zo groot!", reageert iemand in de comments.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Familie uit kaatsheuvel

Het is niet de eerste keer dat Gigi Hadid in de Efteling is. Eerder dit jaar liet ze in een interview met Vogue zelfs weten dat het pretpark haar "een geluksgevoel" geeft. Het topmodel, dat een Palestijnse vader en een Nederlandse moeder heeft, bracht in haar jongere jaren naar eigen zeggen veel tijd door in het pretpark. "Mijn familie komt uit Kaatsheuvel. De Efteling was vaste prik als we in Nederland waren", aldus Hadid. De Efteling heeft haar zelfs zo erg geïnspireerd dat ze denkt dat haar liefde voor setdesign daar is begonnen: "Ik vond als kind de Droomvlucht zó betoverend: de bloemen, de elfjes, ik wilde er wonen."

Ster advertentie
Ster advertentie