Entertainment

Nick Cannon voor de tiende keer vader geworden, elfde kind op komst

foto: Instagram: @nickcannon
  1. Newschevron right
  2. Nick Cannon voor de tiende keer vader geworden, elfde kind op komst

Nick Cannon is voor de tiende keer vader geworden van een zoontje. Dat maakt de presentator bekend via zijn Instagram. Twee weken geleden werd Cannon nog voor de negende keer vader van een dochter die hij kreeg met model LaNisha Cole. Zijn elfde kind is ondertussen ook onderweg, weer bij een andere vrouw.

Rise Messiah Cannon

Cannon deelde op Instagram dat zijn zoontje Rise Messiah Cannon heet en noemt de geboorte "nog een zegening". Het is zijn derde kindje met het Amerikaanse model en journalist Brittany Bell. De twee hebben al een zoon van vijf jaar oud, Golden Sagon, en een dochtertje van twintig maanden, genaamd Powerful Queen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Onvoorstelbaar

"Ik dank god dat hij mij de oprichter heeft gemaakt van een familiedynamiek die voor sommige onvoorstelbaar", schrijft Cannon bij de foto van de aankondiging van de geboorte van zijn tiende kind. De presentator heeft kinderen bij verschillende vrouwen en weet dat mensen hier iets over te zeggen hebben. Zelf voelt hij vooral heel veel liefde voor zijn gezinnen. "Ik ben gezegend met de meest liefdevolle individuen die mij met liefde en zorg begeleiden door dit meningvolle leven."

Elfde kind op komst

Zoals het ernaar uitziet heeft Nick Cannon volgend jaar elf kinderen, die volgens hem overigens allemaal gepland zijn. Hij werd voor het eerst vader in 2011. Toen kreeg hij met ex Mariah Carey de tweeling Monroe en Moroccan. Na de scheiding datete hij Brittany Bell, waarmee hij nu hun derde kindje verwelkomt.

In 2021 werd Cannon zijn zoontje Zen geboren, van Alyssa Scott, maar het jongetje overleed vijf maanden later aan een hersenaandoening. Een week voor die geboorte verwelkomde hij de tweeling Zion en Zillion met dj Abby De La Rosa. De dj, waar hij onlangs nog een nieuw huis voor kocht, is op dit moment opnieuw in verwachting van Cannon zijn elfde kindje. Twee weken geleden werd hij voor de negende keer vader van een dochter die hij kreeg met model LaNisha Cole.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie