Entertainment

Ice Cube liep 9 miljoen dollar mis omdat hij zich niet wilde laten vaccineren

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Ice Cube liep 9 miljoen dollar mis omdat hij zich niet wilde laten vaccineren

Hoewel veel mensen in eerste instantie tegen het nemen van de coronavaccins waren, hebben velen toch de keuze gemaakt om een prik te laten zetten. Dat geldt echter niet voor Ice Cube. Niet alleen is de legendarische rapper fel tegen het nemen van een coronavaccin, hij liet er zelfs 9 miljoen dollar voor aan zich voorbijgaan. Dat meldt hij in de podcast Million Dollaz Worth of Game.

9 miljoen dollar misgelopen

Cube vertelt dat hij een filmrol aangeboden kreeg waarvoor hij 9 miljoen dollar zou ontvangen. Echter zou de deal zijn misgelopen, omdat het destijds een vereiste was voor alle castleden om gevaccineerd te zijn tegen het coronavirus. "Ik heb een film afgewezen omdat ik die f*cking prik niet wilde halen", aldus de rapper. "Ik heb 9 miljoen dollar afgewezen. F*ck die prik en f*ck jullie allemaal omdat jullie probeerden mij die prik toch te laten krijgen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Oh Hell No

De rapper vertelt dat het gaat om de komediefilm Oh Hell No. Vorig jaar werd al bekend dat hij het project had verlaten vanwege de eis om het coronavaccin te nemen. De opnames van de film zouden in de winter van 2021 van start gaan op Hawaï. Het is onbekend of de opnames van Oh Hell No uiteindelijk zonder Ice Cube zijn doorgegaan.

De rapper lijkt zich daar verder ook niet druk om te maken, want naar eigen zeggen werkt hij aan zijn vertrek uit Hollywood. "Ik werk eraan. Ik heb veel dingen achter de hand."

Ster advertentie
Ster advertentie