Entertainment

Ye's presidentiële campagne voor 2024 ontvangt nul donaties

foto: Twitter: MikeSington
  1. Newschevron right
  2. Ye's presidentiële campagne voor 2024 ontvangt nul donaties

Het gaat nog niet al te best met de presidentiële campagne van Ye. De campagne voor het presidentschap van 2024 heeft tot nu toe nog geen enkele donatie ontvangen via sponsoren. Dat meldt The Daily Beast.

Kosten, maar geen donaties

De nieuwe campagne staat officieel nog geregistreerd onder de naam 'Kanye 2020'. In de campagne-documenten, die in handen zijn van The Daily Beast, worden uitgaven gemeld van 142.000 dollar in de laatste drie maanden van 2022. In het document staan ook betalingen aan onder anderen Milo Yiannopoulos, die een tijd als campagnemanager werkte voor Ye. Later werd Yiannopoulos door Ye ontslagen.

Plannen voor 2024

Hoewel Ye zich nog niet officieel kandidaat heeft gesteld voor het presidentschap in 2024, liet hij eerder wel al weten een poging te gaan wagen. In november tweette Ye nog dat hij oud-president Donald Trump had gevraagd als zijn running mate.

"Ik denk dat het Trump het meest verontrustte dat ik hem vroeg om mijn vice-president te worden", zei Ye na de ontmoeting in een video op Instagram. "Trump begon aan tafel tegen me te schreeuwen dat ik ging verliezen, maar heeft dat ooit in de geschiedenis iemand geholpen? Ik had zoiets van: 'Wacht even, wacht even. Trump, je praat met Ye'."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie