Entertainment

Usher voegt vierde concert in Nederland toe aan komende wereldtour

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Usher voegt vierde concert in Nederland toe aan komende wereldtour

Heb je helaas geen tickets kunnen bemachtigen voor één van de drie shows die Usher in april volgend jaar in Nederland geeft? Geen stress, de R&B-zanger heeft vanwege de succesvolle kaartverkoop besloten om nog een concert toe te voegen aan zijn Past, Present & Future Tour.

26 april

Concertorganisator MOJO heeft bekendgemaakt dat Usher volgend jaar op 26 april wederom in de Ziggo Dome staat. De zanger kondigde vorige week aan dat hij op 22, 23 en 25 april 2025 in de Ziggo Dome zou optreden. De kaartverkoop ging echter zo hard dat de iconische zanger nog een extra show zal geven in Amsterdam. Tickets voor het concert van 26 april gaan aanstaande maandag in de verkoop.

Tien jaar geleden

Volgend jaar is het precies tien jaar geleden dat Usher optrad in Nederland. De zanger was toen bezig met zijn UR Tour. Zijn aankomende Past, Present & Future Tour omschrijft Usher als "zowel een viering van de afgelopen 30 jaar als een kijkje in de toekomst." Dit betekent dat fans niet alleen nieuwe muziek, maar ook Ushers klassiekers kunnen verwachten.

Ster advertentie
Ster advertentie