Films, Series & TV

Netflix deelt datum en nieuwe beelden van 'Narcos: Mexico' seizoen 3

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix deelt datum en nieuwe beelden van 'Narcos: Mexico' seizoen 3

De populaire drugsserie Narcos komt binnenkort aan zijn einde. Netflix dropt in november het derde en tevens laatste seizoen van Narcos: Mexico. In de nieuwe beelden, voor het eerst voorzien van een vrouwelijke verteller, is onder andere te zien hoe Bad Bunny zijn acteerdebuut maakt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe drugshandelaren

Het laatste seizoen van Narcos: Mexico speelt zich af in de jaren 90 en laat te zien wat voor oorlog er uitbreekt na de arrestatie van Félix Gallardo (Diego Luna). Terwijl er veel politieke onrust en escalerend geweld aan de gang is, duikt er een nieuwe generatie drugshandelaren op. Bad Bunny speelt Artuto "Kitty" Paez, een lid van de Ramon Arellano Felix’s rijke gang, de Narco Juniors.

De vrouwelijke verteller die je hoort is Luisa Rubino. Zij speelt de jonge, ambitieuze journalist Andrea die de corruptie in haar land aan het licht wil brengen, maar vervolgens op een groter verhaal stuit.

Oude bekende

Fun fact: een van de regisseurs die meewerkt aan het nieuwe seizoen is Wagner Moura, de man die Pablo Escobar speelde in de eerdere seizoenen.

Narcos: Mexico seizoen 3 staat vanaf 5 november op Netflix.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie