Films, Series & TV

Goed nieuws: er komt een nieuwe Jason Bourne-film aan

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Goed nieuws: er komt een nieuwe Jason Bourne-film aan

Als we de geruchten moeten geloven, dan krijgt de welbekende Jason Bourne-filmreeks een zesde film. Het is alweer tien jaar geleden dat de laatste film uitkwam, dus beter nieuws kunnen fans niet krijgen. Het is niet duidelijk of Matt Damon ook daadwerkelijk de rol van het personage Jason Bourne zal spelen.

Jason Bourne

De filmstudio Universal zou op dit moment werken aan de zesde Jason Bourne-film. Dit deelden insiders aan de Amerikaanse entertainment outlet Deadline. Er zijn nog geen verdere details bekend en het is ook niet duidelijk wie de hoofdrol in de film zal spelen. Als we de geruchten moeten geloven, is er wel een kans dat Matt Damon in de film te zien zal zijn. Hij zal namelijk wel gevraagd worden om mee te doen aan de film.

De Jason Bourne-filmreeks heeft momenteel vijf films die gebaseerd zijn op de gelijknamige boeken van Robert Ludlum. De laatste film kwam uit in 2012 met een andere regisseur dan de vorige vier films. Dit zorgde ervoor dat Matt Damon, die de rol van Jason Bourne vertolkte, niet mee wilde doen aan de vijfde film. Jeremy Renner heeft toen de hoofdrol in The Bourne Legacy vervuld.

Reacties

Op X reageren gebruikers erg enthousiast op het nieuws. "Nu heb je mijn aandacht", reageert iemand. "Als Matt Damon er niet in zit, dan is het geen echte Jason Bourne-film", reageert een andere X-gebruiker. Daarnaast klinkt er ook een kritisch geluid van mensen die het succes van de filmreeks vergelijken met de Fast and Furious-reeks, die twaalf films bevat. "The Bourne-reeks was goed, maar dit is een voorbeeld van makkelijk geld verdienen. De films zijn klaar en Matt Damon is oud. Get over it en creëer een nieuwe en interessante filmserie."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie