Naar homepage
Films, Series & TV

'Sex and the City' reboot is officieel bevestigd

bron: HBO
  1. Newschevron right
  2. 'Sex and the City' reboot is officieel bevestigd

Het is 22 jaar geleden dat de eerste aflevering van Sex and the City uitkwam. De makers vinden het tijd dat de hitserie terugkeert als miniserie en het gerucht gaat dat het grootste gedeelte van de cast te zien is in de reboot.

Reboot

Bronnen bij HBO Max hebben bevestigd aan Deadline dat er een reboot komt. Page Six heeft bekendgemaakt dat Sarah Jessica Parker terugkeert als Carrie Bradshaw, Cynthia Nixon als Miranda Hobbes en Kristin Davis als Charlotte York. Alleen Kim Cattrall wilde niet meespelen in de reboot, omdat ze niet goed overweg kan met Parker. Cattrall speelde de rol van Samantha Jones. De Sex and the City reboot gaat er dus komen, maar er zijn nog geen details bekend over wanneer de opnames beginnen.

Social media en seksime

In september vertelde Sarah Jessica Parker al eens in een interview dat 'het echt moeilijk is om de oorverdovende roep om een vervolg te negeren'. Daar voegde ze wel aan toe dat ze geen complete nieuwe serie wil maken, maar wel benieuwd is hoe het met de vriendinnengroep gaat. "Ik ben nieuwsgierig. Er is zoveel veranderd in de wereld. Alleen al op het gebied van technologie en social media. De personages hadden het daar nooit over." Daarnaast lijkt het Parker interessant om zaken als seksisme en de MeToo-beweging te behandelen in de serie. "Ik denk dat Carrie Bradshaw daar echt wel haar gevoelens en gedachtes over zou delen."

Ster advertentie
Ster advertentie