Films, Series & TV

Meghan Markle werkt aan inspirerende animatieserie voor Netflix

foto: Naresh777 / Shutterstock.comfoto: Naresh777 / Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. Meghan Markle werkt aan inspirerende animatieserie voor Netflix

Meghan Markle werkt voor Netflix aan een animatieserie. De nieuwe serie heet Pearl en zal gaan over een twaalfjarig meisje dat geïnspireerd wordt door verschillende invloedrijke vrouwen uit de geschiedenis. Dit meldt Deadline.

Archewell Productions

Pearl is onderdeel van de deal die Meghan en prins Harry vorig jaar sloten met Netflix. Onder de naam Archewell Productions maken de twee documentaires, series en films voor de streamingdienst. Meghan zal samen met filmmaker David Furnish als uitvoerend producent betrokken zijn bij de animatieserie.

Obstakels uit het leven

"Zoals veel meisjes van haar leeftijd maakt onze heldin Pearl een reis waarin ze naar zichzelf op zoek gaat en waarin ze alle obstakels uit het leven probeert te overwinnen", vertelt Meghan. "David Furnish en ik konden niet wachten om dit nieuws naar buiten te brengen."

'Invictus Games'

Pearl is niet de enige serie waar Archewell Productions aan werkt. Zo zijn ze ook bezig met een documentaireserie over de Invictus Games. In deze documentairereeks worden atleten gevold die zich opmaken voor de komende editie van het sportevenement voor militairen met blijvend letsel.

Ster advertentie
Ster advertentie