Films, Series & TV

Het avontuur van Gru en de Minions gaat verder in 'Despicable Me 4'

foto: YouTube: Illumination
  1. Newschevron right
  2. Het avontuur van Gru en de Minions gaat verder in 'Despicable Me 4'

Na een afwezigheid van bijna zeven jaar zullen Gru en zijn schattige Minions aanstaande zomer weer te bewonderen zijn op het witte doek in Despicable Me 4. Universal Pictures en Illumination hebben afgelopen zondag de eerste trailer gedeeld van de aankomende film en op basis van die beelden lijkt het wederom een chaotisch avontuur te gaan worden.

Maak je borst maar nat

Sinds de gebeurtenissen uit Despicable Me 3 leidt Anti-Villain League-agent Gru een zorgeloos leven met zijn vrouw Lucy Wilde, hun drie geadopteerde dochters, Margo, Edith en Agnes en hun pasgeboren zoontje Gru Jr. Het vredige gezinsleven wordt echter al snel verstoord door de crimineel Maxime Le Mal, die ontsnapt is uit de gevangenis en wraak wil nemen op Gru. De voormalige superschurk besluit vervolgens samen met zijn gezin en de Minions een plan te smeden om eens en voor altijd af te rekenen met Le Mal.

3 juli

Despicable Me 4 is al sinds 2017 in de maak en werd in februari 2022 officieel aangekondigd. Uit de trailer blijkt dat fans van de filmreeks nog wel even geduld moeten hebben voor de release. Despicable Me 4 draait namelijk pas vanaf 3 juli in de bioscoop. Tot die tijd kun je genieten van onderstaande beelden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie