STER Advertentie
STER Advertentie

De creepy Netflixserie 'Chilling Adventures of Sabrina' is gebaseerd op een bekende tienerserie van vroeger

De creepy Netflixserie Chilling Adventures of Sabrina is gebaseerd op een bekende tienerserie van vroeger

Donderdag 13 september 2018 - 17:37 uur

|

Door:

Elize

Ken je de serie Sabrina the Teenage Witch nog? Netflix komt binnenkort met een reboot van deze populaire serie uit de jaren 90 over een tiener met bovennatuurlijke krachten. Vandaag kwam de eerste trailer van de serie die Chilling Adventures of Sabrina gaat heten uit. 

De nieuwe Netflixserie is zowel een spin-off van Sabrina the Teenage Witch als Riverdale. Beiden series zijn namelijk gebaseerd op stripseries die zich in hetzelfde universum afspelen.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sabrina

Chilling Adventures of Sabrina zal beginnen met de zestiende verjaardag van Sabrina. Deze half-heks half-mensachtige tiener kijkt al haar hele leven uit naar dat moment, alleen er komt iets wickeds op haar pad dat haar moet doen beslissen tussen een leven in het licht of het leven in de nacht. De rol van Sabrina wordt gespeeld door de 18-jarige Kiernan Shipka

Het eerste seizoen, dat zal bestaan uit tien afleveringen, is vanaf 26 oktober op Netflix te zien. Ook staat er al vast dat er een tweede seizoen komt, maar daarvan is de datum nog niet bekend. 

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

Populair op FunX.nl

  • Zeker 290 doden en 500 gewonden bij meerdere aanslagen in Sri Lanka

  • Ongelofelijke Indiase jongen leert iedereen een lesje bij Britain's Got Talent

  • Ruik je vandaag een brandlucht? Grote kans dat het uit Duitsland komt

  • Winne en Jayh zetten Rotterdam in de schijnwerpers

  • David Bijker vreesde voor leven van vrouw en kinderen in Sri Lanka

  • Vreselijke verhaal van tieners die jarenlang onterecht vastzaten in serie When They See Us

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.38966-nieuwe-netflixserie-chilling-adventures-of-sabrina"}