Films, Series & TV

Snoop Dogg krijgt rol in vampierfilm 'Day Shift'

foto: Tinseltown (Shutterstock)foto: Tinseltown (Shutterstock)
  1. Newschevron right
  2. Snoop Dogg krijgt rol in vampierfilm 'Day Shift'

Snoop Dogg heeft een rol te pakken in een nieuwe comedyfilm. Netflix is momenteel bezig druk bezig met Day Shift, een gloednieuwe film over een vampierenjager. Het is nog niet duidelijk welke rol de rapper precies gaat vertolken.

Het verhaal

Day Shift vertelt het verhaal van een hardwerkende vader die zijn slimme, achtjarige dochter van een goed leven wil voorzien. Dit doet hij door overdag zwembaden schoon te maken in de San Fernando Valley. Deze plek is echter een dekmantel voor zijn echte bron van inkomsten: 's nachts jaagt de man op vampieren als deel van een groot internationaal netwerk van vampierjagers.

Cast

Naast Snoop Dogg zien we ook een hoop andere bekende gezichten terug in de film. Jamie Foxx (Ray) zal de hoofdrol in Day Shift op zich nemen en is betrokken als uitvoerend producent. Verder hebben Scott Adkins (Legacy of Lies), Meagan Good (Shazam), Karla Souza (How to Get Away with Murder), Eric Lange (Narcos), Dave Franco (Now You See Me) en Natasha Liu Bordizzo (The Society) zich bij de cast gevoegd.

Regiedebuut

De film is een het regiedebuut van J.J. Perry. Hij was al eerder betrokken als stuntcoördinator en second-unit director bij films als The Fate of the Furious en John Wick. Het is nog niet bekend wanneer de film precies op Netflix verschijnt.

Ster advertentie
Ster advertentie