Films, Series & TV

Jandino bezorgt je kippenvel in teaser van nieuwe 'De Klas'-aflevering

foto: Instagram: Jandino Asporaat
  1. Newschevron right
  2. Jandino bezorgt je kippenvel in teaser van nieuwe 'De Klas'-aflevering

Jandino heeft een videofragment op zijn Instagram gedeeld, waarvan je een brok in de keel krijgt. Het gaat om een teaser van het programma De Klas, waarin de comedian/ondernemer aankomende zondagavond te zien is. Hij gaat in gesprek met een klas vol inspirerende, grappige, moedige, onzekere en mooie jongeren. In de teaser heeft Jandino een 1 op 1-gesprek met een meisje dat tranen in haar ogen krijgt van wat hij zegt. Hij maakt haar bewust van zowel haar uiterlijke als innerlijke schoonheid. En die boodschap komt echt binnen!

Naast het delen van de teaser, heeft Jandino ook een belangrijke caption uitgeschreven.

"Gewoon jezelf zijn is een van de moeilijkste dingen die er zijn. Zeker in een maatschappij waarbij alles draait om de buitenkant. Aanstaande zondag heb ik een gesprek met een klas vol inspirerende, grappige, moedige, onzekere, slimme mooie zieltjes bij elkaar. Kortom: gewone mensen. Deze aflevering moet je zien. Misschien herken jij jezelf erin of iemand anders die net dat kleine beetje hulp nodig heeft om zichzelf terug te vinden. P.s. Ik ben geen psycholoog en ik pretendeer het ook niet te zijn. Ik ben gewoon een mens die van iedereen wil leren en het gene dat ik heb geleerd weer door wil geven aan anderen. "

De Klas met Jandino is aankomende zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1.

inspirerende voorgangers

In het programma De Klas krijgt een groep leerlingen les van verschillende 'ongewone' leerkrachten. Zo gingen presentator Matthijs van Nieuwkerk, schrijver en columnist Özcan Akyol en ex-topschaatser Erben Wennemars de comedian al voor.

Ster advertentie
Ster advertentie