Films, Series & TV

Model Sylvia Geersen gaat op zoek naar de liefde in 'De Bachelorette'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Model Sylvia Geersen gaat op zoek naar de liefde in 'De Bachelorette'

Sylvia Geersen is gestrikt voor het nieuwe seizoen van De Bachelorette. Na Gaby Blaaser gaat nu het 36-jarige model op zoek naar de liefde. Dat heeft RTL vrijdag bekendgemaakt.

Droomman vinden

Sylvia werd bekend door haar deelname aan Holland's Next Top Model in 2006. Het model laat weten dat ze zin heeft in het avontuur. "Ondanks dat ik al een en ander meegemaakt heb, blijf ik in de liefde geloven en hou ik van romantiek. Daarom zou ik het oprecht geweldig vinden om via dit heerlijke programma mijn droomman te vinden", vertelt ze. "Ik hoop ook echt dat er zich leuke, lieve, grappige, enthousiaste en natuurlijk aantrekkelijke mannen aanmelden die met mij op een mooie liefdesreis durven te gaan."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Over 'De Bachelorette'

De Bachelorette is een op een Amerikaans format gebaseerde datingshow waarin een vrijgezel kennismaakt met een aantal potentiële liefdespartners. Tijdens de rozenceremonie valt er iedere week iemand af, waarna er uiteindelijk nog één persoon overblijft. Sylvia is de tweede Nederlandse vrouw die meedoet aan De Bachelorette. In 2020 ging actrice en influencer Gaby Blaaser op zoek naar de liefde. In De Bachelor waren de afgelopen jaren dj Tony Junior en Thomas van der Vlugt van StukTV te zien.

Aanmelden

Het nieuwe seizoen is in het voorjaar te zien bij Videoland. Wil je meedoen aan het programma en een poging wagen om het hart van Sylvia te veroveren? Via deze link kun je jezelf opgeven.

Ster advertentie
Ster advertentie