Films, Series & TV

Denzel Slager mogelijk binnenkort te zien in 'Goede tijden, slechte tijden'

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Denzel Slager mogelijk binnenkort te zien in 'Goede tijden, slechte tijden'

Denzel Slager krijgt mogelijk een rol in Goede tijden, slechte tijden. Mocht Denzel binnenkort daadwerkelijk te zien zijn in de langlopende televisiereeks, is hij de tweede realityster die zijn opwachting maakt in GTST na Temptation Island-deelnemer Daniëlle Koppers.

"Foute scène"

Denzel maakte het nieuws bekend in de meest recente aflevering van de realityserie Famke & Denzel: Een Nieuw Begin. De 28-jarige realityster zegt in de aflevering dat hij binnenkort naar de set van de televisieserie moet in Meerdijk. "Het is een soort romantische, foute scène, denk ik, waarin ik val op een veel oudere vrouw", zegt hij. Ook

Algemene screentest

De organisatie achter Goede tijden, slechte tijden meldt aan RTL Boulevard dat het gaat om een algemene screentest, wat betekent dat Denzel nog geen rol heeft gekregen in de soap. Als het aan de voormalige voetballer ligt blijft het echter niet bij één rol in GTST. "Je moet wel hè, je voelt toch een bepaalde druk als je Denzel heet. Ik moet wel in de voetsporen treden van Denzel Washington. Ik heb wel ambities als acteur, ja."

Kersverse ouders

Denzel en Famke Louise hebben eerder deze maand hun zoontje mogen verwelkomen. Nówie Storm Slager werd 9 januari ter wereld gebracht. In de laatste aflevering van Famke & Denzel: Een Nieuw Begin is ook deels de bevalling te zien.

Ster advertentie
Ster advertentie