Films, Series & TV

Advocaten Travis Scott proberen Astroworld-docu tegen te houden

foto: YouTube: CThaGod
  1. Newschevron right
  2. Advocaten Travis Scott proberen Astroworld-docu tegen te houden

Het advocatenteam van Travis Scott probeert een documentaire over het Astroworld-drama tegen te houden. Dat meldt TMZ. De documentaire zou dit weekend in Houston (Texas) in de bioscoop verschijnen.

De documentaire

Het gaat over een documentaire van filmmaker Charlie Minn, genaamd Concert Crush: The Travis Scott Festival Tragedy. Volgens Scott's advocatenteam gaat het om een valse documentaire gemaakt en gefinancierd door leden van de juridische teams van de aanklagers in de zaak tegen Travis Scott. De documentaire zou volgens de advocaten van Scott gemaakt zijn met het doel om geld te verdienen en zowel toekomstige jury's als de publieke opinie te beïnvloeden.

Charlie Minn

De filmmaker van de documentaire ontving eerder al eens kritiek, omdat hij in zijn films graag geweld zou verheerlijken. Zo maakte hij bijvoorbeeld een film over de schietpartij uit 2019 in een Walmart in El Paso (Texas) waar 23 mensen om het leven kwamen. Hij zou in deze film volgens critici het geweld sensationeel hebben gemaakt. Ook zou hij lokale inwoners hebben lastiggevallen om informatie te winnen voor de film.

Ster advertentie
Ster advertentie