Entertainment

Travis Scott treedt voor het eerst op na Astroworld-drama

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Travis Scott treedt voor het eerst op na Astroworld-drama

Travis Scott heeft gisteren voor het eerst sinds het Astroworld-drama in november vorig jaar weer een optreden gegeven. De rapper gaf een korte show op een huisfeest in de Californische stad Bel Air, zo meldt TMZ.

Korte show

Volgens de entertainmentwebsite was de show van Travis van korte duur en zou hij naast het performen van een paar tracks ook nog even achter de draaitafels hebben gestaan. Naar verluidt waren verschillende beroemdheden aanwezig op het huisfeestje, waaronder Leonardo DiCaprio, Tyga, YG, Venus en Serena Williams. Travis' partner Kylie Jenner, die in februari beviel van hun tweede kindje, zou afwezig zijn geweest.

Astroworld Festival

Travis Scott trad begin november voor het laatst op tijdens Astroworld Festival waar tien mensen om het leven kwamen en tientallen mensen gewond raakten door gedrang bij hekken. Tijdens het optreden van de rapper deden bezoekers meerdere pogingen om de show te stoppen vanwege de chaos in het publiek. Travis Scott maakte echter zijn show af en kwam er pas tijdens een afterparty achter dat het drama had plaatsgevonden.

Emotionele achtbaan

In het eerste interview na het drama zei Travis dat zijn leven sindsdien een emotionele achtbaan is. "Het is zo moeilijk, want ik voel me altijd verbonden met mijn fans. Ik heb iets heftigs meegemaakt, zo ook de fans en de ouders van mensen. Dat doet echt pijn. Er zijn veel gedachten, veel gevoelens, veel verdriet en ik probeer het allemaal te begrijpen. [...] Aan het einde van de dag zijn je fans als familie, dus het voelt alsof je iemand kwijt bent geraakt."

Ster advertentie
Ster advertentie